Andara Kristallen    

                                                               

 
 
 

Andara-kristallen worden ook wel ‘mono-atomaire’ kristallen genoemd. Ze bestaan uit een soort vulkanisch glas, met de hoogste vibratie die ooit in mineralen op aarde aangetroffen is. Dit komt omdat Andara-kristallen ‘prima matra’ bevatten, variërende combinaties van 70 mineralen, mono-atomaire edelmetalen, die ook wel ‘Ormus-elementen’ genoemd worden.


Andara’s kunnen iedere kleur hebben, met elk zijn eigen specifieke trilling en eigenschap. De kleur is het gevolg van hoe de Andara het licht absorbeert of reflecteert. Licht absorberende edelstenen zijn zeldzaam. Een goed voorbeeld van een licht reflecterende steen is de peridot. Deze edelsteen absorbeert alle kleuren van het lichtspectrum behalve groen, waardoor hij juist een groene kleurheeft. De oorzaak is dat peridot ijzer-sporen bevat.De lichtreflectie in edelstenen komt ook door de spoorelementen die in de kristallen zitten. Een robijn bijvoorbeeld bevat sporen van chroom die zodanig licht reflecteren dat wij een robijn rood zien. Zoals wanneer een saffier sporen van titanium heeft , je een blauwe saffier krijgt. Wanneer edelstenen helemaal zuiver zijn van spoorelementen zouden ze kleurloos zijn. Andara's hebben dus hun specifieke kleur door de spoorelementen die ze bevatten.


Andara-kristallen kwamen tegelijk met Ormus op mijn pad. Naast de Ormus-reis, heb ik ook een hele Andara-reis gemaakt. Helaas zijn er inmiddels veel ‘namaak-exemplaren’ in omloop. Omdat het zo’n bijzonder en kostbaar kristal is. In de loop der jaren heb ik op verschillende plaatsen Andara’s gekocht en er bleken nogal grote verschillen in te zitten. Sommige zogenaamde Andara-kristallen voelden gewoon doods aan. Er is voor mij maar één bron overgebleven waar ik mijn Andara’s koop. Ik ervaar ze zelf inderdaad als gestolde Ormus in al zijn aspecten. Ze sprankelen en radiëren licht. Voor mij zijn ze de ‘de steen der wijzen'.


De steen is mysterieus en er hangt een soort ‘dimensie-sluier’ over dit kristal, zodat de één het als een waardeloos stuk glas ziet en de ander de zeer hoge trilling voelt en de dimensies ervaart waarmee het verbonden is. Daarom zal dit kristal je roepen pas als je er aan toe bent.


Deze bijzondere kristallen waren bekend bij de Indianen en bij hogere oude beschavingen, zoals in Atlantis en Lemurië, bij de Maya’s en in Egypte. Ze worden nu weer gevonden omdat hun energie nodig is voor de veranderingen waar de Aarde en de mensheid doorheen gaan.


In 1995 ontdekte Lady Nellie - een Choctaw-sjamaan en medicijnvrouw - op haar land in de hoge bergen van Noord California, een uniek mineralendepot. In dit depot werden tal van mono-atomaire elementen gevonden van goud, zilver, iridium, rhodium, platina, chromium en andere mineralen, ofwel ormus-elementen. Tevens werden er in dit depot glasachting kristallen gevonden met buitengewone metafysische eigenschappen. Ze bleken voornamelijk uit ‘prima matra’ te bestaan, uit Ormus mineralen die ooit tot zeer hoge temperaturen waren verhit in een kwantumveld, waarbij twee verschillende dimensies elkaar kunnen raken. In zo’n kwantumveld gelden geen lineaire wetten van tijd.


Andara-kristal is een echt ascentie-kristal, met een hele hoge energie en kwantumeigenschappen, super geleidend en multidimensionaal. Vergelijkbaar met nulpunt-energie. Deze energie zorgt ervoor dat het bewustzijn verhoogt en verruimt en je bij je Universele kennis komt. Je spirituele evolutie versnelt. Al dat niet in balans is, komt aan het licht. Dan zal er een transformatie plaatsvinden in verbondenheid met jezelf en in contact met de Bron. Je zult spiritueel thuiskomen. Ze geven heling op ieder gebied.


Deze Mono-atomaire Andara-kristallen worden alleen in Californië en in Zuid-Afrika gevonden. Het is dus géén obsidiaan-glas dat - hoewel een ver familielid - heel andere trillingen en eigenschappen heeft.


Jacqueline Smit.


.