Colloïdaal Koper

 
 

Wat is Colloïdaal Koper?


Colloïdaal Koper is een vloeibare suspensie bestaande uit microscopische elektrisch geladen koperdeeltjes in gedestilleerd water. De ideale grootte van de deeltjes in de colloïde oplossing bedraagt 0.005 – 0.015 microns in diameter. Deze elektrisch geladen koperdeeltjes kunnen in water gesuspendeerd blijven zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren. De deeltjes van Colloïdaal Koper zijn te klein om door het lichaam opgeslagen te worden en verlaten via de natuurlijke weg weer het lichaam als ze hun werking hebben gedaan. Er worden dus geen zware metalen in het lichaam opgeslagen.

Al geruime tijd maak en gebruik ik Colloïdaal Koper en alleen een 10ppm sterke oplossing. 


Wat is het therapeutische effect van Colloïdaal Koper?


Bevordert een gezonde huid, gaat rimpels tegen en bevordert de elasticiteit van de huid.

Ondersteunt gezond kraakbeen en regeneratie van pezen.

Speelt een cruciale rol bij de cellulaire energieproductie.

Helpt het geheel van bindweefsel in hart en bloedvaten te onderhouden.

Speelt een rol bij bot-vorming.

Speelt een rol in het metabolisme van de neurotransmitters norepinephrine, epinephrinum en dopamine.

Functioneert als antioxidant.

Noodzakelijk voor een normaal ijzermetabolisme en de vorming van rode bloedcellen.

Van koper is bekend dat het een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling en het onderhoud van het immuunsysteem.

Koper verhoogt het lichaamseigen vermogen om ijzer op te nemen.


Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen tijdens gebruik in combinatie met een ander geneesmiddel, wel kan het mogelijk zijn dat de werking en effectiviteit van Colloïdaal Koper verminderen bij inname van chemische medicijnen.

Mocht je een koper allergie hebben dan is colloïdaal koper niet geschikt om in te nemen. Dit geldt ook als je lichaam teveel ijzer aanmaakt. 

Koper is een metaal met het symbool Cu uit het periodieke systeem en behoort tot het element water en is verbonden met de planeet Venus. Colloïdaal koper werd al rond 400 BC gebruikt.

In de mythologie en alchemie wordt koper vaak geassocieerd met de Godin Aphrodite vanwege de mooie glans. Koper helpt liefde, schoonheid en harmonie te ervaren, het geeft moed en versterkt het zelfbewustzijn. Het geleidt energie en balanceert het lichaam. Het verwijdert blokkades die voor ziekten en onbalans zorgen. Koper is een metaal van sjamanen en helers en is heel goed voor lichaam, geest en de hersenen. Het zorgt voor harmonie van het fysieke lichaam en de astrale lichamen en lijnt deze uit. Koper helpt je aarden en heeft een positief effect op het hart chakra. Koper helpt bij vermoeidheid, lusteloosheid en het accepteren van jezelf.


100ml       25,00 


Aangetekende verzending 7,50 euro.

Verzending wordt gedaan vanuit Alicante en kan een week duren.


Voor bestellingen neem contact op.

Mogelijkheden voor wederverkoop

Gemaakt op een Mac