Oil of Egg

Super huid reparatie volgens aloud alchemisch recept

 
 

Oil of Egg is een prachtig alchemistisch middel met een rijke historie. Ze wordt gemaakt met veel liefde van de allerbeste biologische grondstoffen. Zelfs mensen die een ei-allergie hebben kunnen dit product gebruiken.


Het is moeilijk om Oil of Egg te vinden. De bereiding is een lang proces en vergt veel grondstof.

Slechts weinigen beschikken over de kennis en daarom is ze is prijzig.


Ik ben heel trots op dit product en wil er graag grotere bekendheid aan geven.


Ze is heel zuinig in gebruik. 

Oil of Egg is een alchemisch geneesmiddel en was al bekend bij de oude Grieken, Romeinen en in de Chinese Geneeskunst. Ze werd ingezet bij tal van huidaandoeningen, wondgenezing en werd als schoonheidsproduct gebruikt.


Een verbazingwekkende kwaliteit van Oil of Egg is dat het vetzuren bevat die overeenkomen met die van moedermelk en vetten bevat die overeenkomen met die in de menselijke huid. Deze eigenschap maakt Oil of Egg zeer voedzaam voor de huid en het lichaam. Studie toont aan dat deze olie uitzonderlijk effectief is bij brandwonden; de genezing verloopt sneller en laat weinig tot geen littekens achter. Niet alleen helpt de olie goed tegen brandwonden, maar van iedere lichamelijke verwonding verloopt het genezingsproces tot vier maal effectiever met de plaatselijke toepassing van de olie op de huid. Het verlicht de pijn, gaat zwelling tegen, voorkomt littekenweefsel en helpt bestaande littekens te verminderen.


Oil of Egg hydrateert op celniveau, dringt de huid zodanig binnen dat uitdroging volledig wordt voorkomen en verhoogt de zuurstofopname door de lichaamscellen. Terwijl de zuurstofopnamecapaciteit van de cellen wordt verhoogd, wordt de productie van vrije radicalen en de beschadiging van de cel verminderd. Als zeer krachtige anti-oxidant heeft Oil of Egg tevens anti-bacteriele eigenschappen, gaat infecties tegen en weert schimmels en virussen. Recente studies hebben bewezen dat Oil of Egg nog krachtiger werkt dan colloidaal zilver.


Oil of Egg staat er van oudsher om bekend de fysieke schoonheid te bevorderen. Het levert de benodigde cholesterol aan de huid, zodat die gezond en rimpeloos blijft, niet uitzakt en een jonge uitstraling krijgt. Het bevochtigt een uitgedroogde huid, verwijdert vlekjes en uitslag en keert het ouderwordingsproces om.


5ml  32,50


Aangetekende verzending 6,50 euro.

Verzending wordt gedaan vanuit Hongarije en kan een week duren.


Voor bestellingen neem contact op.

Mogelijkheden voor wederverkoop

Gemaakt op een Mac